maksutavat ja toimitusehdot

Visa, Visa Electron tai MasterCard

 

Myyntialue  

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Euroopan alueelle.

We only deliver in Europe.

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia sekä Matkahuoltoa. 

 

Toimituskulut

Toimituksiin lisäämme käsittely- ja postituskulut 7,90  euroa. Mikäli palautat tuotteen / tuotteita tilaukseltasi, pidätämme palautettavasta rahasummasta palautuskulun 7,90€. Kookkailla tai erilliskäsittelyä vaativilla tuotteilla toimitusmaksu on 15€. 

Isojen huonekalujen toimituksesta sovitaan aina erikseen. 

 

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään tavallisimmin seuraavan arkipäivän aikana. Osa tuotteista on "Made to order " eli tehdään tilauksen mukaan. Tällöin toimitusaika vaihtelee 7-14 vuorokauden välillä. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat sähköisen saapumisilmoituksen. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Asiakastiedoistasi pystyt seuraamaan paketin kulkua kun olet kirjautuneena verkkokauppaan. 

 

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. HUOM! Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu poikkeava toimitusaika, koko tilaus toimitetaan vasta puuttuvan tuotteen saavuttua.

 

Tuotteen palautus ja reklamointi

Kaikista palautuksista on sovittava aina kanssamme etukäteen. Palautusaika paketin noutohetkestä on 14 vuorokautta. Palautuksista, joista ei ole etukäteen informoitu, veloitamme 10€ erillisen käsittelykulun. Palautuksissa olethan ensin yhyteydessä meihin selahlivingco@gmail.com tai puhelimitse 045-6465497 / myynti.

  

Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta.

 

HUOMIOITHAN, että kuluttajasuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei vastaa tuotteen palautusta. Noutamatta jätettyjen pakettien / toimipaikkapalautusten kaikki toteutuneet postikulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden postimaksun.

Toimipaikkapalautuksena kaupalle palautuneen tilauksen tuotteiden peruuttaminen ei onnistu, jos asiakasta ei tavoiteta tai hän ei ole yhteydessä koskien palautunutta pakettia kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden sisällä.

POSTIN kautta lähtevissä paketeissa on mukana palautustarra, jonka liimaamalla paketin päälle tuotteen saa palautettua postitse. Mikäli teet palautuksen koko tilaukselle, pidätämme palautettavasta summasta palautuskulun 7,90€. Jos palautat tuotteen, jonka mukana on tullut kaupanpäällinen on myös kaupanpäällinen palautettava.

Pidäthän postista annettavan palautuskuitin tallessa. Mikäli palautuspaketti katoaa, eikä sitä löydy postin seurannasta, paketti on palauttajan vastuulla ilman kuittia.

Pakkaathan tuotteet huolellisesti, erityisesti jos ne ovat helposti särkyviä, mieluiten niihin paketteihin joissa ne ovat saapuneetkin. Mikäli tuote on huonosti pakattu palautettaessa ja se rikkoutuu matkalla, emme palauta rahoja tuotteesta!

 

Maksun palautus

Maksu palautetaan alkuperäisessä maksussa käytetyn maksutavan mukaisesti tuotteen palauduttua meille. Palautukseen tarvitaan erillinen sopimus ja yhteydenotto selahlivingco@gmail.com / 045-6465497 myynti

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset 

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit ei aina onnistu kulkeutumaan ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee jo heti noutovaiheessa vahinkoilmoitus toimipisteeseen. Ota myös yhteys meihin selahlivingco@gmail.com, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

 

Kaupan peruuttaminen

Peruutuksen tekeminen on mahdollista heti tilauksen teon jälkeen kunnes tilaus on käsitelty. Voit tehdä peruutuksen puhelimitse tai sähköpostilla. HUOM! Peruuttaminen ei ole mahdollista kun paketti on toimitettu. Noutamatta jättäminen ei vastaa peruutusta.

 

Tuotteiden vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon tai tuotteeseen on uudesta toimituksesta maksettava postikulut 7,90€.

 

Pakkausmateriaali

Lähetettävät tuotteet pakkaamme ensisijaisesti kierrättäen meille saapuneet pahvilaatikot kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

 

 

Selahliving

VIDAME FI21073540